УВАЖАЕМЫЕ ПОСЕТИТЕЛИ! САЙТ ВРЕМЕННО РАБОТАЕТ В ТЕСТОВОМ РЕЖИМЕ! ПРИНОСИМ ИЗВИНЕНИЯ ЗА ВРЕМЕННЫЕ НЕУДОБСТВА!

Версия для слабовидящих

Сегодня:

Архив новостей

22.04.2019

О нас в СМИ. Сакрэты святочнай булкі

Дрожжевой или на закваске, в шоколадной или сахарной глазури, с изюмом или сухофруктами — как испечь пасхальный кулич

Набліжаецца светлае свята Вялікадня, і гаспадыні рыхтуюцца, каб уразіць гасцей на святочным застоллі ў нядзелю. Некаторыя ўпрыгожваюць велікоднае печыва глазурай і пасыпкай, хтосьці стварае на паверхні куліча цэлыя «скульптурныя» кампазіцыі, хтосьці вырашыў зрабіць модны куліч у выглядзе капкейка і ўпрыгожыць яго макарунамі. Мяккі, з пругкага порыстага цеста, з вялікай колькасцю прыправы, куліч на святочным стале павінен быць абавязкова. Педагогі і навучэнцы ўстановы адукацыі «Мінскі дзяржаўны прафесійна-тэхнічны каледж кулінарыі» навучылі карэспандэнта «Р» пячы велікодныя кулічы.

На святочным стале павінны быць тры неад’емныя велікодныя стравы — фарбаваныя курыныя яйкі, тварожная пасха і кулічы.

СПЕЦИАЛЬНОСТИ